top of page

Mitt mål er å hjelpe mennesker til å mestre og beholde kontrollen over sine liv på sin arbeidsplass, privat og i relasjon med andre.

Dette får jeg til ved å trene de Mentalt, men også undervise å skape en forståelse for Mental Trening og de endringene som skjer i hjernen.

 

Det gir de muligheten til å skape den beste versjonen av seg selv, og kunne bygge på den versjonen selv resten av livet.

Mental Trener Kristina Ilke

Jeg er utdannet Mental Trener, noe jeg har arbeidet med siden 2018. Jeg har fokus på samspillet mellom mental helse og kroppslig balanse, og på grunn av det tok jeg videre utdanning som Personlig Trener og Kostveileder i 2021. 

Jeg har lang erfaring med å jobbe systematisk ved å måle fremgangen til klientene mine, noe som motiverer dem til å følge sin egen utvikling.

Hva kan jeg tilby? 

Jeg har lang erfaring innen mental trening og hjelpe folk med å sette mål og nå målene sine. 

Hvis du ønsker det kan du inkludere kosthold og isbading.

Jeg har mye kunnskap og erfaring i alt fra å hjelpe klienter med å øke muskelmasse eller gå ned i vekt, til å jobbe med klienter som har fokus på å bli den beste versjonen av seg selv via mental trening.

Jeg arbeider sånn at du selvstendig kan fortsette din transformasjon etter vårt samarbeid. 

IMG_0338.JPG

Utenom å være aktiv innen trening selv, er isbading en stor lidenskap som jeg praktiserer daglig. Isbading er også noe som brukers i mange av klientenes transformasjoner og endringsarbeid.

Mangel på mentale strategier er en årsak til at vi ikke når målene våre.

Jeg tilbyr kombinasjons-pakker hvor jeg kombinerer Mental & Fysisk trening, slik at du lettere kan nå det resultat du ønsker å oppnå.

Disse pakkene tilpasses den enkelte personen utifra ønsker og behov.

  • Instagram
  • Facebook

Hva sier kundene?

AF1QipPJBAVXKGLjLlsLSvdRD9dcGko94aQHc5i0LYdi=w600-h988-p-k-no_edited.jpg
"Jeg har valgt å benytte Kristina som coach i forbindelse med en workshop om kroppsbeherskelse/kontroll hvor vi brukte isbading i 1,9 graders vann som stressfaktor.

På bakgrunn av dette vil jeg på det varmeste anbefale Kristina som mental trener, og for hennes evne til å lære deg til å fokusere de riktige og viktige tingene i ulike stressmiljøer."

Uno Dahl Henriksen

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."
Jeg har valgt å benytte Kristina som coach i forbindelse med en workshop om kroppsbeherskelse/-kontroll hvor vi brukte isbading i 1,9 graders vann som stressfaktor.

På bakgrunn av dette vil jeg på det varmeste anbefale Kristina som mental trener, og for hennes evne til å lære deg til å fokusere de riktige og viktige tingene i ulike stressmiljøer.

Lisa Driver, MI

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”

Pakker

Provide a general description of the items below and introduce the services you offer. Click on the text box to edit the content.

_edited.jpg

STYRKE PAKKE

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

_edited.jpg

ICEQUEEN PAKKE

Isbad kan hjelpe til med å redusere muskelsmerter og betennelse, forbedre sirkulasjonen og styrke immunsystemet. Det bidrar også til å forbedre søvnen og redusere tretthet. 

Athlete-crouched_edited.jpg

FETTFORBRENNINGS PAKKE

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

bottom of page